Prohlášení o přístupnosti

Forma uveřejňovaných informací městského úřadu (oddíl MĚSTSKÝ ÚŘAD) je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky.

Při tvorbě těchto webových stránek městského úřadu (oddíl MĚSTSKÝ ÚŘAD) bylo postupováno podle Metodického pokynu k vyhlášce č. 64/2008 Sb. a také podle metodik Blind Friendly Web (projekt Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých).

Doporučená rozšíření prohlížeče

Ve formátu PDF nabízíme některé dokumenty a doplňující informace, které jsou rozsáhlé a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader.

V některých případech je dokument zveřejněn v některém z formátů  aplikací Microsoft Office. Jsou to především dokumenty s příponou DOC, XLS, nebo PPT.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech se zobrazováním těchto stránek prosím zasílejte na adresu Martin.Zenisek@mesto.vimperk.cz nebo Michal.Ciganek@mesto.vimperk.cz.

6.12.2017

Nový dopravce GW Train Regio a.s na trati Strakonice - Volary

Vážení cestující, od neděle 10. prosince 2017 na šumavských linkách 194 České Budějovice–Černý Kříž, 197 Číčenice–Nové Údolí a 198 Strakonice–Volary, zajišťuje přepravu osobními vlaky dopravce GW Train Regio a.s.

6.12.2017

7. vánoční bazar Občanského sdružení Stanislavy Chumanové

V sobotu 2. prosince 2017 proběhl již 7. charitativní vánoční bazar Občanského sdružení Stanislavy Chumanové. Děkujeme všem, kdo se na jeho přípravě a průběhu podíleli!

27.9.2016

Zubní pohotovost

4.9.2014

Informace o přerušení dodávky elektřiny