Prohlášení o přístupnosti

Forma uveřejňovaných informací městského úřadu (oddíl MĚSTSKÝ ÚŘAD) je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky.

Při tvorbě těchto webových stránek městského úřadu (oddíl MĚSTSKÝ ÚŘAD) bylo postupováno podle Metodického pokynu k vyhlášce č. 64/2008 Sb. a také podle metodik Blind Friendly Web (projekt Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých).

Doporučená rozšíření prohlížeče

Ve formátu PDF nabízíme některé dokumenty a doplňující informace, které jsou rozsáhlé a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader.

V některých případech je dokument zveřejněn v některém z formátů  aplikací Microsoft Office. Jsou to především dokumenty s příponou DOC, XLS, nebo PPT.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech se zobrazováním těchto stránek prosím zasílejte na adresu Martin.Zenisek@mesto.vimperk.cz nebo Michal.Ciganek@mesto.vimperk.cz.

22.1.2019

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Město Vimperk vyhlašuje výběrové řízení na místo úředníka odboru školství, kultury a cestovního ruchu – památková péče

18.1.2019

Pozvánka na čtvrté zasedání Zastupitelstva města Vimperk

Zastupitelstvo města Vimperk se uskuteční v pondělí 28.1.2019 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

2.1.2019

Výběrové řízení - ředitel MěKS

Město Vimperk, se sídlem Vimperk, Steinbrenerova 6/2, PSČ 385 17, IČO 00250805 vyhlašuje výběrové řízení na pracovní pozici - ředitel Městského kulturního střediska Vimperk.

20.8.2018

Zubní pohotovost

1.1.2018

Informace o přerušení dodávky elektřiny